Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

"Ο άνθρωπος που ξέχασε τη γυναίκα του", Τζον Ο' Φάρελ

Ανάγνωση / Συζήτηση την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013Πολλοί σύζυγοι ξεχνούν διάφορα: ξεχνούν ότι η γυναίκα τους είχε ένα σημαντικό ραντεβού το πρωί ξεχνούν να πάρουν τα ρούχα απ’ το καθαριστήριο ορισμένοι ξεχνούν μέχρι και την επέτειο του γάμου τους.
Αλλά ο Βον έχει ξεχάσει την ίδια την ύπαρξη της γυναίκας του. Το όνομά της, το πρόσωπό της, την κοινή τους ιστορία, ό,τι του είπε ποτέ, ό,τι της είπε ποτέ – έχουν όλα χαθεί, σβησμένα μυστηριωδώς σε μια καταστροφική στιγμή απώλειας μνήμης. Και τώρα πρέπει να την ανακαλύψει 
εκ νέου – μόνο και μόνο για να μάθει ότι βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου. 
Ο άνθρωπος που ξέχασε τη γυναίκα του είναι η αστεία, συγκινητική και σπαραξικάρδια ιστορία ενός ανθρώπου που βιώνει ακριβώς αυτά. Και που θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να γυρίσει το χρόνο πίσω, για μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει τη ζωή του απ’ την αρχή.

1 σχόλιο:

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗς είπε...

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πέμπτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης στο βιβλιοπωλείο BOOKS & TOYS.

Η 4η Ομάδα Ανάγνωσης (Αγγελική Χατζηβασιλειάδου, Θεοδοσία Αλμπανάκη, Ανέστης Αδαμίδης και Κωνσταντίνα Βικοπούλου), μας παρουσίασε μια πλήρως περιεκτική περίληψη του βιβλίου του Τζον Ο’ Φάρρελ, εστιάζοντας σε σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που αποτέλεσαν αφορμή για μια εποικοδομητική και ειλικρινή συζήτηση. Το διαδραστικό παιχνίδι και η ανταλλαγή σχολίων και ευχών ολοκλήρωσαν την παρουσίαση και συνεισέφεραν στη δημιουργία ζεστού και εγκάρδιου κλίματος, απαραίτητου στην κοινή βραδινή έξοδο που ακολούθησε και, σίγουρα, καθοριστικού στην επιτυχία της.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *