Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Σκέψου έναν αριθμό - Τζον Βέρντον

Ανάγνωση /  Συζήτηση την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 Σκέψου έναν αριθμό. Έναν οποιονδήποτε.

Δες πόσο καλά γνωρίζω όλα σου τα μυστικά.


Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις στο γράµµα που έλαβε µυστηριωδώς ο Μαρκ. Και ήταν µόνο η αρχή. Μια σειρά από παράξενα στιχάκια µε αµφίσηµα µηνύµατα και γρίφους οδηγούν τον Μαρκ να ζητήσει βοήθεια από τον παλιό του συµµαθητή και διάσηµο ντετέκτιβ, Ντέιβ Γκάρνεϊ. 
O Ντέιβ, 47χρονος συνταξιούχος αστυνοµικός µε εξαιρετικές επιτυχίες στην εξιχνίαση εγκληµάτων µε κατά συρροή δολοφόνους, προσπαθεί να προσαρµοστεί στους ήρεµους πια ρυθµούς της νέας του ζωής. Όµως, µπροστά στην έκκληση του φίλου του το αστυνοµικό δαιµόνιο ενεργοποιείται, οδηγώντας τον ξανά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. 
Ο Μαρκ βρίσκεται νεκρός και δύο ακόµη δολοφονίες περιπλέκουν πιο πολύ την υπόθεση. Η ζωή του Ντέιβ απειλείται…


1 σχόλιο:

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗς είπε...

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε, στο βιβλιοπωλείο BOOKS & TOYS, η δεύτερη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για το β’ εξάμηνο 2013-2014.

Η Κωνσταντίνα Βικοπούλου και η Αγγελική Χατζηβασιλειάδου από την 4η Ομάδα Ανάγνωσης μας παρουσίασαν το βιβλίο «Σκέψου έναν αριθμό» του Τζον Βέρντον, εστιάζοντας στα βασικά σημεία της πλοκής και στην ανάλυση των ηρώων, ιδίως των κινήτρων τους, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η βραδιά έκλεισε με τη συμμετοχή όλων μας σε ένα διαδραστικό παιχνίδι, το οποίο ήταν απόλυτα σχετικό με το λογοτεχνικό είδος και το περιεχόμενο του βιβλίου του Βέρντον.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *